lørdag 23. mai 2009

I partially agree


Frp vil sende alle foreldre til småjenter med hijab ut av Norge. Frp ønsker nemlig å gjøre det forbudt å bruke hijab på skolene i Norge. 

"Folk som kommer til Norge må legge fra seg den kvinneundertrykkende og barneundertrykkende kulturen det er å bruke hijab. I skolen skal det være forbudt med hijab, og hvis foreldrene ikke akseptere våre demokratiske rettigheter, så vil vi sende dem rett hjem," slår Frps nestleder Per Sandberg fast.

"Det skal bli ulovlig å bruke hijab på skolen, hvis Fremskrittspartiet får det som de vil. Det er undertrykkende for småjenter å få tredd en hijab på seg. Hva voksne kvinner gjør, kan de velge selv. Men hvis foreldre ikke respekterer loven, skal de sendes hjem."

Frp ønsker også at det skal bli mye strengere krav generelt sett til innvandrere, for at de skal få oppholdstillatelse og få bo her med de samme rettighetene som nordmenn, blant annet ved at alle de som har fått lovlig opphold i Norge skal bli evaluert etter 5 år, og hvis de har tilpasset seg den norske kulturen tilstrekkelig etter Frps kravliste, skal det går ytterligere 10 år før man får norsk statsborgerskap. Selv mener jeg at Frp tar litt hardt i og drar alle under en kam (særlig muslimer), og bør tenke litt større. Men, ellers er jeg stort sett enig i det meste i innvandringspolitikken deres, og jeg anser faktisk den muslimske religionen (og alle andre religioner/ideologier) som begrenser menneskets potensiale og individuelle frihet, som farlige og ikke minst; undertrykkende.

"Det skal ta fem år før man får fast opphold i Norge. Folk som fortsetter å undertrykke kvinner med tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og hijab har ikke noe her å gjøre. De kan reise tilbake," forteller Sandberg. Helt enig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar